ahoska-uusi.png
Toimimme yli 30 vuoden rautaisella ammattitaidolla. Toiminnassa yhdistyvät ammattitaito, kilpailukykyiset hinnat, ajanmukainen kalusto ja tyytyväiset asiakkaat.
thumb_AnnaVainioMainos250x250.jpeg
Dokumentaarista hääkuvausta ja hääpotretit miljöössä. Rentoa, raikasta, tunnelmallista!
thumb_antti-j-company.png
Uudistunut CompAny timanttisen ammattitaustainen, hyvää palautetta niittävä ja parhaimmillaan 3 solistin mix. Antti J perint./iskelmä/pop/rock, Hanna-Maria nykypop/jenkkiballadi/iskelmä, Jukka pop/rock/iskelmä. Bile.valot,savut! Koko Etelä-Suomi.
rastas-catering2.jpg
Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan. Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Tehdään yhdessä juhlastanne unohtumaton elämys.
thumb_kroneld.png
Perheoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Laadimme kokemuksella mm. avioehdot ja testamentit sekä avustamme yksityishenkilöitä monipuolisesti erilaisissa juridista osaamista vaativissa toimeksiannoissa. Toimialueena koko Suomi.
tuhkimotarina_logo_iso.jpg
Atelje Tuhkimotarina on mittatilaus- ja korjausompelimo Helsingin Vallilassa. Heidi Tuisku valmistaa liikkeessä mittatilauksesta hääpukuja ja juhlapukuja.
thumb_auratrio.png
Aura-Trio on nuorista ammattimuusikoista koostuva akustinen yhtye. Ainutlaatuinen kokoonpanomme luo häihin kauniin ja unohtumattoman tunnelman. Klassisen musiikin lisäksi soitamme muun muassa tasokkaita pop/rock-sovituksiamme. Toiminta-alue n. 200 km Turusta.
auraria-turku.jpg
Uniikkeihin vihkisormuksiin erikoistunut kultasepänpaja. Sormus suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Ennen kaikkea vihkisormuksemme on suunniteltu kestämään aikaa. Tervetuloa suunnittelemaan sormus jota vielä tulevatkin sukupolvet ihastelevat!
thumb_Barcatering-kuva.jpeg
Vuoden 2013 uusin häätrendi! Oma drinkkibaari! Kauttamme saat oman drinkkibaarin, baarimikot ja Dj:t häihin sekä muihin juhlatilaisuuksiin. Pääasiallinen toiminta alueemme on Varsinais-Suomi, mutta tulemme tarpeen vaatiessa myös kauemmas.
thumb_buona-sera.jpeg
Buona Sera on 50-luvun rock´n rollia ja 60-luvun alkupuolen rautalankabeatia esittävä 5henkinen coverbändi pk-seudulta. Olemme varma valinta silloin kun haluatte, että tilaisuudessanne on joku positiivisesti yllättävä kohokohta, mikä saa tanssilattian täyteen!
thumb_cjcatering.jpeg
C&J Catering on 2011 perustettu catering alan yritys. Olemme erikoistuneet, kakkuihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Hääkakut teemme aina hääparin toiveiden mukaisesti, tavoitteena on että kakku olisi osa juhlaa edustaen hääparia.
thumb_calliola1.jpeg
Calliola tuo hääjuhlaan aidon tunnelman! Vihkiminen merenäärellä tai lähikirkoissa Snappertunassa (Raaseporissa) on elämys. Keittiömme loihtii herkut parhaista lähialueen tuotteista ja Calliolan kodikkuus sekä sydämellinen palvelu kruunaavat hääjuhlan.
thumb_Delicatessen_20v.jpeg
Juhlia hyvällä maulla! Delicatessen Ravintoloiden kautta voitte tilata toiveidenne mukaiset cateringpalvelut tilaisuuksiinne Uudenmaan alueelle. Pitopalvelu muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.
Sinivuokko-logo.jpg
Design Sinivuokko valmistaa asiakkaille mittatilauksena hääpuvut ja juhlavaatteet sekä tuotemerkillä –SINIVUOKKO käsintehdyt kevyet lehti-nahkakorut kierrätys nahasta sekä pääosin suomalaisesta poron ja lampaan nahasta. Käynti liikkeessä ajanvarauksella.
divine_pertti_huhtilainen.jpg
Häät ovat kuin mittatilauspuku, joka istuu täydellisesti. Haluan olla tukemassa teitä tässä elämänne ainutlaatuisimmassa projektissa.  
thumb_popmaster-uusi.png
DJ- ja karaokepalvelut sekä äänet ja valot häihin selkeällä hinnoittelulla. Kokoa juhlapakettisi osoitteessa http://www.popmaster.fi ja saat kustannuslaskelman välittömästi. Toimialueena koko Suomi.
thumb_dmk.png
DMK Photographyn Dominika on ottaa Suomen ihastuttavimmat boudoir- ja parikuvat.
thumb_E.Lindroos.jpeg
Laadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä; molemmat paikkakuntansa parhailla paikoilla. Löydät meidät Helsingin keskustasta, Stockmannin uudistetusta seitsemännestä kerroksesta sekä Porista.
EASYLOMA_vaaka_logo_rgb.png
Easyloma.fi -sivustolla myydään matkoja suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin mm. Kanariansaarille ja Manner-Espanjaan. Easylomat järjestää matkoja ympäri vuoden ja valtaosa matkoista toteutuu suorilla lennoilla Oulusta tai Helsingistä, joten potentiaalisia asiakkaita on kaikkialla Suomessa.
Showing 1 - 20 of 145 results