Pitopalvelut, hääkakut ja juomat

ahoska-uusi.png
Toimimme yli 30 vuoden rautaisella ammattitaidolla. Toiminnassa yhdistyvät ammattitaito, kilpailukykyiset hinnat, ajanmukainen kalusto ja tyytyväiset asiakkaat.
rastas-catering2.jpg
Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan. Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Tehdään yhdessä juhlastanne unohtumaton elämys.
thumb_Barcatering-kuva.jpeg
Vuoden 2013 uusin häätrendi! Oma drinkkibaari! Kauttamme saat oman drinkkibaarin, baarimikot ja Dj:t häihin sekä muihin juhlatilaisuuksiin. Pääasiallinen toiminta alueemme on Varsinais-Suomi, mutta tulemme tarpeen vaatiessa myös kauemmas.
thumb_cjcatering.jpeg
C&J Catering on 2011 perustettu catering alan yritys. Olemme erikoistuneet, kakkuihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Hääkakut teemme aina hääparin toiveiden mukaisesti, tavoitteena on että kakku olisi osa juhlaa edustaen hääparia.
thumb_Delicatessen_20v.jpeg
Juhlia hyvällä maulla! Delicatessen Ravintoloiden kautta voitte tilata toiveidenne mukaiset cateringpalvelut tilaisuuksiinne Uudenmaan alueelle. Pitopalvelu muokataan sisällöltään ja laajuudeltaan kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.
fazer_cafe.jpg
Fazer Cafén kondiittorit loihtivat unelmiesi hääkakun käsityönä toiveidesi pohjalta. Myös yksilölliset koristeet, käsin nimikoidut konvehdit sekä laaja valikoima Fazerin suklaakonvehteja kuuluvat valikoimaamme.  
thumb_Jalkiruoka_2_lores.jpeg
Jesse’s Dine on moderni ja nuorekas Catering yritys. Upeat menukokonaisuudet, trendikkäät kakut, suussa sulavat hääkarkit, tyylikkäät astiat sekä ammattitaitoinen henkilökunta tekee juhlistanne unohtumattomat. Pyydä tarjous!
thumb_muruseni.jpeg
Meltä saat tilauksesta häihin, synttäreihin ja pienempiinkin pitoihin täyte- ja voileipäkakut sekä monet muut juhlaherkut. Erikoisuutenamme upeat KERROSKAKUT ja FANTASIAKAKUT. Valmistamme kaikki kakut ja koristeet käsityönä.
paivakumpu-180.jpg
Päiväkumpu Catering on osaava, idearikas, luotettava ja kokenut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat.
thumb_palmia.jpeg
Vapautukaa järjestelyistä ja antakaa meidän tuoda juhlat luoksenne. Häämenuvalikoimassa on useita sesonginmukaisia vaihtoehtoja, joista voitte räätälöidä haluamanne version. Käytämme suomalaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.
Pepper Catering logo.jpeg
Toimimme Etelä-Suomen alueella ja lähtöpisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Järjestämme tapahtumaasi ruokatarjoilun astioineen ja tarjoilijoineen tai vaihtoehtoisesti voit tilata meiltä pelkät ruuat toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.
pitopalvelu_hupli_7.jpeg
Räätälöimme juhlat vuosikymmenten kokemuksella juuri teidän näköisiksenne. Voitte huolettomasti keskittyä nauttimaan juhlapäivästänne. Suunnittelupalaverissa saatte yksityiskohtaiset neuvot kaikesta mitä tarvitsette juhlajärjestelyissänne.
Misteli_A4_pieni_logo.jpg
Henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä palvelua vuosien kokemuksella. Toteutetaan yhdessä onnistuneet unelmahääjuhlanne!
thumb_theron-catering.jpeg
Theron Catering hyvän ruoan ja palvelun puolesta jo 20 vuotta! Ota yhteyttä ja nauti tärkeästä päivästäsi!
Showing 14 results