Uusimaa

thumb_antti-j-company.png
Uudistunut CompAny timanttisen ammattitaustainen, hyvää palautetta niittävä ja parhaimmillaan 3 solistin mix. Antti J perint./iskelmä/pop/rock, Hanna-Maria nykypop/jenkkiballadi/iskelmä, Jukka pop/rock/iskelmä. Bile.valot,savut! Koko Etelä-Suomi.
thumb_buona-sera.jpeg
Buona Sera on 50-luvun rock´n rollia ja 60-luvun alkupuolen rautalankabeatia esittävä 5henkinen coverbändi pk-seudulta. Olemme varma valinta silloin kun haluatte, että tilaisuudessanne on joku positiivisesti yllättävä kohokohta, mikä saa tanssilattian täyteen!
thumb_popmaster-uusi.png
DJ- ja karaokepalvelut sekä äänet ja valot häihin selkeällä hinnoittelulla. Kokoa juhlapakettisi osoitteessa http://www.popmaster.fi ja saat kustannuslaskelman välittömästi. Toimialueena koko Suomi.
thumb_katriina.jpeg
Olen 20v laulaja-lauluntekijä Espoosta. Opiskelin laulua 4v Espoon pop&jazz -opisto Ebelissä ja olen koko nuoren ikäni keikkaillut aktiivisesti. Esitän mielelläni kappaleen tai pari vihkitilaisuudessa tai hääjuhlassa, ja pystyn järjestämään kitarasäestyksen.
thumb_limusiini-ulkoota.jpeg
Vuokraamme hääkäyttöön mm. Ford Excursion maasturilimusiineja, jotka on vuosien saatossa todettu näyttävimpien limusiinien kategoriaan.Vielä suositumpi hääautovaihtoehto on klassinen London Taxi, joka edustaa eleganttia tyyliä.
thumb_mb-liikenne.png
Tarjoamme laadukkaita hääkuljetuksia niin morsiusparille, kuin vieraillekin.Hääkuljetuksia suoritamme Suur-Helsingin alueella. Tilausajopalvelua tarjoamme koko Suomen laajuisesti.
thumb_Espa_promo.jpeg
Olemme viisihenkinen bändi. Soitamme positiivisella ja tyylikkäällä otteella soul, funk, pop, rock musiikkia, joka taatusti nostaa juhlienne tunnelman kattoon!
thumb_soria.png
Energinen duo, viiden hengen bilebändi vai jotain muuta? Soria on kaikki, mitä tilaisuuteesi tarvitset. Soria esittää Sinun tarpeisiisi sopien niin laadukkaita musiikillisia ohjelmanumeroita, tyylikästä taustamusiikkia kuin myös viihdyttävää tanssimusiikkia.
Taidetoolon-musiikkipalvelut.jpg
Taidetöölön häämusiikkipalvelut suunnittelevat ja toteuttavat häidenne musiikkiosuudet (seremoniamusiikki, vastaanottomusiikki, hääjuhlan musiikki) yksilöllisesti ja ammattitaidolla!
Showing 9 results