Uusimaa

thumb_calliola1.jpeg
Calliola tuo hääjuhlaan aidon tunnelman! Vihkiminen merenäärellä tai lähikirkoissa Snappertunassa (Raaseporissa) on elämys. Keittiömme loihtii herkut parhaista lähialueen tuotteista ja Calliolan kodikkuus sekä sydämellinen palvelu kruunaavat hääjuhlan.
finlandia-talo5.jpg
Finlandia-talon upeissa puitteissa hääparin elämän tärkeimmästä juhlapäivästä voi muodostua vain unohtumaton elämys! Erinomainen sijainti, Alvar Aallon arkkitehtuuri ja ammattitaitoinen palvelu viimeistelevät uniikin kokemuksen – joka voi alkaa vaikkapa vihkimisellä kaupungin pisimmällä parvekkeella
haikon-kartano15.jpg
Romanttisen Kartanon ravintolasalien lisäksi Villa Haikko, juhlahuvila aivan meren ääressä, on varattavissa juhlakäyttöön.
thumb_Hämeenkylän Kartano_pääkartano-b.jpeg
Hämeenkylän kartano on ainutlaatuinen sekoitus historian havinaa ja nykyaikaisia palveluita. Viehättävä juhlatila, upea miljöö, toimivat järjestelyt ja kartanon keittiön herkut kruunaavat juhlasi.
thumb_9b.jpeg
Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet juhlien järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla 80-100 henkeä. Meiltä myös majoitus ja erillinen saunarakennus 25 hengelle. Tilat ovat esteettömiä.
thumb_kaisankoti.png
Historiallinen kartano kauniine puistoineen luo ihanteelliset puitteet ikimuistoiselle juhlalle. Kartanon tunnelmalliset salit sopivat sekä suurempiin 120 henkilön juhliin tai pienempiin juhlatilaisuuksiin. Majoitusmahdollisuus 80 hengelle.
thumb_wanha-emanta.png
Kartanoravintola Wanha-Emäntä on ihanteellinen häiden viettopaikka. Vanhan kartanon historiallinen ja romanttinen idylli tekevät elämäsi tärkeimmästä päivästä ikimuistoisen. Kartanon tupaan ja kamareihin mahtuu noin 80 hengen hääseurue.
thumb_Seurasaari.jpeg
Seurasaaren keskiosaan, mäentöyräälle, kohosi keväällä 1890 koristeellinen hirsinen ravintolarakennus, joka myös on Seurasaaren “hoviarkkitehti” Miertzin käsialaa. Tarjouksen hääjuhlaanne saatte myyntipalvelustamme.
klondyke-rajattu.png
Haaveissa avara juhlatila vanhassa punatiilitehdasmiljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella? Klondykessa voit järjestää unelmiesi häät jopa 160 vieraalle. Pyydäthän tarjouksen myyntipalvelustamme.
kuninkaan-lohet-250.jpg
Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!
vanha-viilatehdas2.JPG
Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan!
thumb_IMPIVAARA2.jpeg
Majatalo Onnela Tuusulanjärven rannalla tarjoaa hääjuhlillenne kauniit puitteet. Juhlatilat tunnelmallisessa Impivaaran huvilassa ja Toukolan isossa juhlasalissa jopa 150 henkilölle. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ravintola- ja majoituspalvelut.
thumb_majvik-3.png
Kaunis ja rauhallinen ympäristö meren läheisyydessä tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Majoitustilaa häävieraille tarjoaa 100 hotellihuonettamme. Hääpari itse voi majoittua linnan romanttiseen hääsviittiin tai meren rannalla olevaan sviittiin.
thumb_presbacka2.png
Juhli tunnelmallisessa 1840-luvulla rakennetussa myöhäisempire-kartanossa vain 16 km päässä Porvoosta. Keittiömme valmistaa perinteisiä juhlaruokia sekä suosii lähiruokaa. Juomat voit tuoda itse.
thumb_hvittrask.png
Vietä unohtumattomat hää-/polttarijuhlat upeassa miljöössä vain 1/2h ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Suomalais-skandinaavinen keittiö tuoreista raaka-aineista. Mahtavat löylyt rantasaunassa. Suunnittelemme tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti.
thumb_Puro_web-22.jpeg
Kaupunkihäät Kampin kattojen yllä Sähkötalon 8. kerroksessa! Alvar Aallon suunnittelema ravintola on tyylikäs, valoisa tila, joka luo upeat puitteet hääjuhliin. Salissa on 140 istumapaikkaa ja 60-paikkainen kesäterassi, josta on hienot näkymät yli kaupungin.
sarkanlinna.png
Historiallisessa saarilinnakkeessa Helsingin Kaivopuiston edustalla sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät ikimuistoiset häät. Jopa 150 hengen tilaisuuksille tarjoamme kaksi tunnelmaltaan uniikkia tilaa.
thumb_salinkaan_kartano.jpeg
Tunnelmalliset puitteet juhlaasi järven rannalla Mäntsälässä, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä pohjoiseen. Maukkaat tarjoilut ja juhlavat kattaukset max 130 hlölle toiveittenne mukaisesti.
seikkailulaakso-porvoo.jpg
Tunne saariston raikas ilma ja nauti upeista maisemista samalla kun vietät elämäsi tärkeimpiä hetkiä läheistesi kanssa. Kattavat juhlapalvelut upeissa maisemissa. Tervetuloa nauttimaan!
thumb_suomenlinna_RGB_S.jpeg
Miltä tuntuisi juhlia tärkeintä päiväänsä Unescon maailmanperintökohteessa? Vuokraamme tilan varustuksineen, asiakas saa itse valita haluamansa palveluntarjoajat. Omat ruoat ja juomat ovat myös sallittuja. Tilat ovat vuokrattavissa ympäri vuoden.
Showing 1 - 20 of 23 results