Uusimaa

thumb_E.Lindroos.jpeg
Laadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä; molemmat paikkakuntansa parhailla paikoilla. Löydät meidät Helsingin keskustasta, Stockmannin uudistetusta seitsemännestä kerroksesta sekä Porista.
thumb_KalevalaKoru_logo.jpeg
Kalevala Koru on maamme tunnetuin korumerkki, jonka kaikki korut valmistetaan Suomessa. Pohjoismaiden suurin koruvalmistaja käyttää tuotteissaan pronssia sekä kierrätettyä kultaa ja hopeaa.
thumb_hääkoru.jpeg
Koruliike Pearly Parrot on erikoistunut yksilöllisiin helmikoruihin. Materiaaleina laadukkaat makean tai meriveden helmet sekä 925 hopea. Tilaa oman näköisesi koru tai löydä sopiva valmiina. Myymme myös hopeakoruja, riipuksia ja korvakoruja.
thumb_kultajousi.jpeg
Kultajousi ketjulla on Suomessa n.80 myymälää 38 paikkakunnalla. Myymälöissämme on kattava valikoima timantti- ja kihlasormuksia, joista tunnetuin on kotimainen Princess –mallisto.
thomas-h-2.png
Suunnittelen ja valmistan korkealaatusia koruja arkeen, juhlaan ja ikimuistoisiin hetkiin. Korut valmistetaan valko- tai keltakullasta, platinasta, palladiumista tai hopeasta. Uniikki ja henkilökohtainen koru on yhteisen suunnittelun tulos.  
wanhasuutari.png
Dokumentaarinen hääkuvaus Etelä-Suomen alueella. Teen valokuvat, videot, taulut ja kiitoskortit. Katso kuvauspaketit!
thumb_malmin_korupaja_180x180px.png
Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Olemme tunnettuja laadukkaista, käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Teetä sormus. Ei ostopakkoa. Saat ensin nähdä valmiin sormuksen ja vasta sitten teet ostopäätöksen.
thumb_logo1 (3).gif
PAJA 31 on kolmen korumuotoilijan yhteinen työtila. PAJA 31 yhdistää muotoilun ja huolellisen toteutuksen, joka näkyy kestävissä ja kauniissa tuotteissa.
thumb_paletti.png
Paletti on Suomen vanhimman kellomaahantuojan Oy Perkon tuotemerkki ja tuotteita myydään kuluttajille jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Tutustu mallistoihimme osoitteessa palettikorut.fi
thumb_Sonate.jpeg
PWP Paakkari Oy:n Sonate-timanttikorut on kotimainen korumallisto, joka on valmistettu vuosikymmenten aikana jalostunutta kultasepän perinnettä vaalien ja alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Jälleenmyyjinä toimivat kulta- ja kelloliikkeet.
Showing 10 results