Vihkisormus ja hääkorut

auraria-turku.jpg
Uniikkeihin vihkisormuksiin erikoistunut kultasepänpaja. Sormus suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Ennen kaikkea vihkisormuksemme on suunniteltu kestämään aikaa. Tervetuloa suunnittelemaan sormus jota vielä tulevatkin sukupolvet ihastelevat!
thumb_E.Lindroos.jpeg
Laadustaan tunnettu kultasepänliike Esko Lindroos Oy palvelee asiakkaitaan kahdessa toimipisteessä; molemmat paikkakuntansa parhailla paikoilla. Löydät meidät Helsingin keskustasta, Stockmannin uudistetusta seitsemännestä kerroksesta sekä Porista.
juliankorulipas_haat.fi.jpg
Julian Korulipas nettikaupasta löydät yksilölliset korut suureen juhlaan makeanveden helmistä, hopeasta sekä säihkyvistä kristalleista. Myös laadukkaita teräskoruja sekä messinkikoruja hopeoituna ja ruusukullattuna. Pieni valikoima juhlalaukkuja.
thumb_KalevalaKoru_logo.jpeg
Kalevala Koru on maamme tunnetuin korumerkki, jonka kaikki korut valmistetaan Suomessa. Pohjoismaiden suurin koruvalmistaja käyttää tuotteissaan pronssia sekä kierrätettyä kultaa ja hopeaa.
thumb_hääkoru.jpeg
Koruliike Pearly Parrot on erikoistunut yksilöllisiin helmikoruihin. Materiaaleina laadukkaat makean tai meriveden helmet sekä 925 hopea. Tilaa oman näköisesi koru tai löydä sopiva valmiina. Myymme myös hopeakoruja, riipuksia ja korvakoruja.
thumb_kultaseppa-sanni-lehtinen-b.png
Teen kaikenlaisia tilaustöitä paitsi hopeasta myös 14- sekä 18-karaatin kelta- ja valkokullasta. Hienostuneen ohuet filigraanikorut ovat lähinnä sydäntäni ja olenkin yksi harvoista suomalaisista tekniikan osaajista. Tervetuloa pajalleni tutustumaan koruihin!
thumb_kultajousi.jpeg
Kultajousi ketjulla on Suomessa n.80 myymälää 38 paikkakunnalla. Myymälöissämme on kattava valikoima timantti- ja kihlasormuksia, joista tunnetuin on kotimainen Princess –mallisto.
marjut-viitanen.jpg
Valmistan sormuksia ja muita koruja pääasiallisesti käsityönä. Suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista, siksi valmistamani korut ovat yksilöllisiä. Käytän koruissa kultaa, valkokultaa ja hopeaa, lisäksi valmistan sormuksia myös titaanista.
thumb_rasanen.png
Kultaseppä Jukka Räsänen tekee yksilöllistä timantti- ja jalokivikorujen suunnittelua ja valmistusta asiakkaan toiveiden mukaan. Tervetuloa kertomaan toiveet.
thomas-h-2.png
Suunnittelen ja valmistan korkealaatusia koruja arkeen, juhlaan ja ikimuistoisiin hetkiin. Korut valmistetaan valko- tai keltakullasta, platinasta, palladiumista tai hopeasta. Uniikki ja henkilökohtainen koru on yhteisen suunnittelun tulos.  
wanhasuutari.png
Dokumentaarinen hääkuvaus Etelä-Suomen alueella. Teen valokuvat, videot, taulut ja kiitoskortit. Katso kuvauspaketit!
thumb_malmin_korupaja_180x180px.png
Malmin Korupaja Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Olemme tunnettuja laadukkaista, käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista. Teetä sormus. Ei ostopakkoa. Saat ensin nähdä valmiin sormuksen ja vasta sitten teet ostopäätöksen.
thumb_logo1 (3).gif
PAJA 31 on kolmen korumuotoilijan yhteinen työtila. PAJA 31 yhdistää muotoilun ja huolellisen toteutuksen, joka näkyy kestävissä ja kauniissa tuotteissa.
thumb_paletti.png
Paletti on Suomen vanhimman kellomaahantuojan Oy Perkon tuotemerkki ja tuotteita myydään kuluttajille jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Tutustu mallistoihimme osoitteessa palettikorut.fi
thumb_Sonate.jpeg
PWP Paakkari Oy:n Sonate-timanttikorut on kotimainen korumallisto, joka on valmistettu vuosikymmenten aikana jalostunutta kultasepän perinnettä vaalien ja alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Jälleenmyyjinä toimivat kulta- ja kelloliikkeet.
thumb_Hääpalveluhakemiston kuva.jpeg
Sormukset, jotka kertovat kantajansa tarinan. Lemmenjoen kultahiput, luonto, maisema, asiakkaan omat ideat – anna suunnittelijoillemme haaste! Tilaustyögalleriassa runsaasti esimerkkejä yli 30 vuoden kokemuksestamme. Ajankohtaiset uutiset: http://www.facebook.com/taigakoru
Showing 16 results